Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a fost strangulată cu o cămașă și apoi zidită sub o scară din beton. Tânăra plecase să-și viziteze bunicul

O femeie în vârstă de 25 de ani din Brazilia a fost strangulată cu o cămașă, apoi zidită sub o scară de beton de un individ, muncitor în construcții.

Victima, pe numele său Joice Maria da Gloria Rodrigues, în vârstă de 25 de ani, a fost strangulată până la moarte cu o cămașă, înainte ca trupul ei să fie ascuns sub o scară de beton, pe un șantier de construcții din Sao Vicente, Brazilia.

Jonathas Soares de Santana, în vârstă de 37 de ani, care lucra pe șantier, a fost condamnat acum la 29 de ani și zece luni de închisoare pentru crimă.

Femeia a fost dată dispărută la 27 septembrie 2021, după ce a plecat de acasă, pentru a-și vizita bunicul.

Ofițerii de poliție civilă i-au găsit apoi corpul zidit sub o scară de beton, pe 5 octombrie, după ce proprietarul șantierului a simțit un miros urât.

Citește și
arheologie descoperire mormant
Un mormânt sigilat pentru a fi ferit de "morții neliniștiți", deschis după 2.000 de ani. Este bizar ce au găsit cercetătorii

Poliția l-a reținut pe Santana, dar și un alt suspect, Edmilson Verissimo da Silva, un zidar în vârstă de 56 de ani.

La început, aceștia au negat orice implicare, dar ambii bărbați au sfârșit prin a mărturisi crima șocantă, scrie Mirror.

La momentul respectiv, Silva a declarat că a consumat droguri și a întreținut relații sexuale cu tânăra.

Zidarul a declarat că se afla la etajul al doilea al unui imobil, când a auzit țipete. Apoi, a coborât pentru a-l ajuta pe Santana să o ucidă pe tânără și să-i pună cadavrul într-un spațiu gol de sub scară, înainte de a o zidi.

Zidarul a declarat poliției că o cunoștea pe tânără de șase ani și a susținut că a plătit pentru a o întâlni.

Un incident similar a avut loc tot în Brazilia, la începutul lunii martie.

Atunci, o femeie a fost agresată și zidită într-un mormânt. Ea a fost salvată după ce i-au fost auzite strigătele de ajutor. Femeia de 36 de ani a fost eliberată, după ce groparii au chemat poliția. Aceștia au observat că nișa fusese proaspăt sigilată cu cărămizi și ciment și că în zonă erau pete de sânge. Când polițiștii au ajuns la fața locului, au auzit-o pe femeie strigând după ajutor, au deschis mormântul și au eliberat-o.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult