Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a fost filmată încercând să răpească un copil dintr-un restaurant. Cine a prins-o

Your browser doesn't support HTML5 video.

Timp de două zile, o femeie a fost cea mai căutată persoană din Los Angeles.

Și asta pentru că a fost filmată în timp ce încerca să răpească un copil de patru ani lăsat nesupravegheat într-un restaurant.

Planul i-a fost dat însă peste cap, iar a doua zi a încercat din nou să răpească un micuț.

Cu sprijinul localnicilor, individa a fost arestată şi va fi judecată pentru tentativă de răpire.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl vedem pe băieţelul de 4 ani care stă singur la o masă. Femeia se apropie de el din senin, îl ia în braţe şi se îndreaptă hotărâtă către ieşire.

Potrivit poliţiştilor, o fetiţă a văzut întreaga scenă, a urmărit-o pe individă afară şi le-a povestit unor persoane din apropiere ce s-a întâmplat.

"Femeia a fost oprită de un martor care a observat-o când încerca să urce băieţelul într-o maşină”, a spus un polițist.

Anchetatorii spun că femeia a lăsat copilul jos, apoi a fugit. Incidentul a avut loc marţi după-amiază, într-un fast-food din centrul oraşului. Povestea s-a repetat a doua zi, la câteva străzi distanță. De această dată suspecta s-a apropiat de un alt copil.

"Suspecta a mers la masa copilului, l-a prins de mână şi a încercat să îl ia cu ea. Chiar i-a spus "vino cu mine" în spaniolă. Bineînţeles, familia copilului sau ruda care era cu el în acele momente l-a oprit”, a mai precizat ofițerul.

După câteva ore de la a doua încercare de răpire, femeia a fost găsită şi arestată. Pentru identificarea ei, oamenii legii au făcut apel la populaţie. Individa are 33 de ani şi până acum nu le-a spus poliţiştilor de ce a recurs la aceste fapte.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult