Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fană care a arătat steagul Ucrainei la un meci de tenis dintre două jucătoare ruse a fost dată afară. VIDEO

O spectatoare la Cincinnati Open a fost forțată să părăsească un meci dintre două jucătoare din Rusia, după ce a ridicat steagul ucrainean.

Femeia, originară din SUA, a fost poreclită Lola în presa locală americană. Jocul dintre Anna Kalinskaya și Anastasia Potapova a fost oprit, arbitrul i-ar fi spus fanei „Nu ești drăguță” și paznicul ar fi amenințat-o că cheamă poliția, potrivit Daily Mail.

Videoclipul care a apărut online în urma meciului îl arată pe arbitru ridicându-se de pe scaun pentru a vorbi cu Lola, care mai apoi a părăsit incinta meciului.

Oficialii au spus că dimensiunea steagului ar fi încălcat regulile, conform sursei citate.

Ce a spus femeia despre incidentul de la meciul de tenis din SUA

„Am avut steagul nostru ucrainean, fără a face nimic nebunesc, fără să distragem atenția jucătorilor, ci stând acolo în liniște”, a spus femeia.

Citește și
Simona Halep
Mouratoglu, mesaj către Simona Halep: Este o onoare să fiu alături de tine. Ce spune despre fanii români

Ea a adăugat că arbitrul i-ar fi spus: „Nu ești drăguță. Trebuie să pui steagul deoparte”, motivând că acesta le-ar fi agitat pe jucătoarele din Rusia.

„Au oprit din nou jocul, iar apoi paznicul a venit la mine și mi-a spus: `Doamnă, o să sun la poliție dacă nu plecați`”, a mai spus Lola.

Declarația Cincinnati Open

O declarație a Cincinnati Open a menționat că steagurile cu dimensiuni mai mari de 18x18 sunt interzise și că fana a fost rugată să dea jos steagul, iar apoi a fost lăsată să rămână la meci.

Atât Kalinskaya, cât și Potapov au postat mesaje anti-război în trecut, Potapova distanțându-se pe Instagram de „politica” invaziei și spunând că sportivii sunt „prizonieri ai situației”. Kalinskaya a purtat o pereche de pantofi cu mesajul „fără război” la un meci în luna martie.

Ambele jucătoare sunt bombardate cu comentarii cu steagul ucrainean pe Instagram.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult