Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie care credea că a adoptat un copil a avut parte de șocul vieții. S-a dovedit a fi un „adult sociopat” cu nanism

O familie care a crezut că a adoptat o fetiță ucraineană cu nanism, a declarat că presupusa fetiță de șase ani era, de fapt, un „adult sociopat”, în vârstă de 23 de ani, care a încercat să îi ucidă.  

Kristine Barnett, în vârstă de 45 de ani, și Michael Barnett, în vârstă de 43 de ani, din Indiana, SUA, susțin că Natalia Grace, înaltă de un metru și jumătate, s-a dat drept copil, care avea de fapt 23 de ani, și care a încercat să îi ucidă, scrie Daily Star.

Într-o secvență din serialul „The Curious Case of Natalia Grace”, Michael a izbucnit într-o criză de furie și lacrimi, și și-a amintit de „abuzul” la care au fost supuși, el și soția sa, în 2010.

Cei doi soți au explicat că suspiciunile lor cu privire la vârsta Nataliei au început să se accentueze, după ce aceasta a devenit violentă și „a amenințat că îi va înjunghia” pe ceilalți copii ai lor.

Potrivit LadBible, Michael a acuzat-o că a încercat să o „otrăvească și să o ucidă” pe soția sa, adăugând că, într-o noapte, s-a trezit și a susținut că Natalia stătea la picioarele patului lor cu un cuțit în mână.

Citește și
otrava
O femeie și-a ucis 11 prieteni și un fost iubit cu cianură. Cum acționa criminala și care ar fi fost motivul

Fiul lor biologic, Jake, a coroborat și el astfel de afirmații, declarând: „Cu siguranță nu mă simțeam în siguranță în preajma Nataliei”.

Familia s-a mutat în Canada fără tânăra de 23 de ani, însă au lăsat-o să locuiască singură, în fostul lor apartament.

Cei doi soți sunt acum acuzați de neglijență, lucru pe care l-au respins în instanță, susținând că ei sunt victimele în acest caz.

„Cu toții am fost abuzați! Urăsc asta!”, a declarat bărbatul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult