Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O doctoriţă româncă a fost ucisă în Germania. Poliţia l-a reţinut pe principalul suspect

Your browser doesn't support HTML5 video.

Final brutal pentru o româncă de 35 de ani, medic chirurg apreciat şi mama unui băieţel de 2 ani. Aceasta a fost ucisă în Germania.

Crima s-a petrecut lângă locuinţa femeii care tocmai ieşise din gardă şi se îndrepta spre casă. Poliţiştii au ajuns în scurt timp la principalul suspect şi l-au încătuşat: este vorba despre fostul iubit al victimei, tot un român, potrivit apropiaţilor.

Bărbatul ar fi avut ordin de restricţie şi nu trebuia să se apropie la mai mult de 100 de metri de doctoriţă. Dar gândul răzbunării a dus la o nenorocire.

Elena era medic chirurg într-un spital din Fulda - un oraş din landul german Hessa. Locuia de zece ani acolo. Când a fost atacată, se pare că tocmai ieşise din gardă şi se întorcea acasă, unde o aşteptau mama sa şi copilul.

Gheorge State, Unchiul Victimei: "A ieşit dimineaţa la 8 a parcat maşina în curte şi maică-sa a aşteptat-o a văzut că nu mai vine a deschis uşa şi a găsit-o așa, durerea e mare."

Citește și
Incidența cazurilor de Covid-19 scade sub 7 la mie în Constanța. Ce rată de infectare e în București
Incidența cazurilor de Covid-19 scade sub 7 la mie în Constanța. Ce rată de infectare e în București

Elena Konerth era divorţată şi - de ceva vreme - îşi găsise un partener cu 5 ani mai tânăr. Nici această relaţie nu a mers şi totul s-a terminat cu scandaluri. Individul nu ar fi fost de acord cu separarea. Florentina State, Mătuşa Victimei: "Toată noaptea ar fi şicanat-o ăsta. Geanta i-a luat-o, i-a luat telefonul. El de fapt avea interdicție a se mai apropie de ea la 100 de metri. El nu s-a îndurat probabil de ea ce o fi zis nici a lu ăla nici a lu ăla hai să te omor".

În urma cercetărilor, poliţia din Hessa, a reţinut un bărbat. Jurnaliştii de la Osthessen-News.De au stat de vorbă cu anchetatorii.

Patrik Bug, Reprezentant Poliţia Hessa: "În general când se găseşte un cadavru poliţia investighează în toate direcţiile. Adică cercetări se fac şi în alte părţi, nu doar locul crimei".

În Livadea - Prahova, locul de origine al Elenei - vestea morţii ei a şocat pe toată lumea. Tatăl femeii - nevăzător - a plecat în Germania să se ocupe de formalităţile de repatriere a trupului neînsufleţit.

Elena State, ruda victimei: "Eu am plâns de m-am topit, mai tragic de atât nu se poate".

În Germania, investigațiile continuă pentru a se stabili dacă suspectul care a fost reţinut este într-adevăr vinovat de crimă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult