Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O clădire rezidențială dintr-un oraș din Rusia ar fi fost bombardată de ucraineni. Kievul spune că Moscova a ratat ținta

O clădire rezidențială din orașul Belgorod, din sudul Rusiei, aflat lângă granița cu Ucraina , a fost lovită joi de un bombardament al forțelor de la Kiev, a declarat guvernatorul orașului, scrie The Guardian.

AFP relatează că guvernatorul regional de Belgorod, Vyacheslav Gladkov , a declarat într-o declarație pe Telegram: ”Forțele armate ucrainene au bombardat Belgorod. Există pagube la un bloc de locuințe de pe strada Gubkin. Informațiile despre victim nu sunt incă clare”.

Mykhaylo Podolyak, consiler prezidențial ucrainean, a negat că armata Kievului este responsabilă de atac și a spus că Rusia a încercat să bombardeze cel de-al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, Harkiv, la graniță „dar ceva a mers prost”.

Gladkov a adăugat că bombardamentele efectuate de forțele ucrainene au aterizat în apropierea terenurilor școlare dintr-un sat numit Krasnoye, în afara orașului principal Belgorod, elevii învățând online de acasă.

Nimeni nu a fost raportat rănit sau ucis.

Citește și
herson, alimente
”Luaţi-vă copiii cu voi şi plecaţi!”. Rusia pregătește evacuarea civililor dintr-o regiune pe care a anexat-o ilegal

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult