Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă de 12 ani s-a sinucis după ce a fost agresată online pentru că era victima unui viol

O adolescentă în vârstă de 12 ani, Semina Halliwell, a fost agresată atât online, cât și fizic pentru că fusese victima unui viol. Copila s-a sinucis.

Semina a murit, pe 12 iunie, după ce a fost internată în spital timp de patru zile. Aceasta a rămas traumatizată din cauza agresiunilor la care a fost supusă din cauză că fusese victima unui viol pe 25 februarie.

De asemenea, în luna aprilie, Semina a fost atacată fizic de două ori, într-un parc din apropierea casei.

Un video șocant distribuit de mama ei arată cum fata a fost lovită cu pumnii și picioarele și târâtă de un grup de fete.

 

Citește și
viol
Un bărbat din Oradea, arestat după ce s-a descoperit că şi-ar fi abuzat sexual una dintre fetiţe timp de 5 ani

„Vreau ca toată țara să vadă prin ce a trecut fata mea. Nu ma voi opri până nu voi face dreptate copilului meu. Nu o vom uita niciodată”, a transmis mama ei.

Aceasta a mărturisit că mulți internauți au continuat să lase mesaje dure pe conturile sociale chiar și după înmormântarea fiicei ei, potrivit dailymail.co.uk.

Într-o postare pe Snapchat s-a putut observa cum anumite persoane se amuzau pe seama morții fetei și amenințau că îi vor distruge mormântul.

Un deputat a ridicat această problema într-un consiliu parlamentar, pe 23 iunie. Acesta a întrebat un secretar din Ministerul Educației ce se poate face astfel încât copiii să fie protejați de astfel de abuzuri.

„Vreau să subliniez cazul Seminei care a dezvăluit că a fost violată, apoi s-a sinucis”, a spus deputatul.

Mama fetei a organizat o strângere de fonduri pentru a atrage atenția asupra agresiunilor online.

Poliția locală din Merseyside a confirmat că au început o investigație cu privire la violul Seminei și alte acuzații privitoare la aceeași victimă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult