Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Ne-au fost luați mult prea devreme". Un cuplu din SUA a murit într-un teribil accident aviatic

O femeie și un bărbat, soț și soție, descriși de apropiați ca fiind "piloți experimentați", au murit după ce avionul lor de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un câmp din Georgia, Statele Unite.

Robert și Sandra Denton zburau cu avionul lor din Florida, însă, la un moment dat, au pierdut controlul aeronavei, care s-a prăbușit joi, 27 aprilie, în jurul orei 14:30, în Watkinsville, informează New York Post.

Cuplul plecase într-o călătorie de 417 mile, iar în momentul producerii accidentului aviatic se afla la doar 21 mile de Winder, Georgia, destinația lor.

În momentul impactului cu solul, aeronava Cessna 177B a fost distrusă complet, a declarat, pentru Athens Banner-Herald, șeriful James Hale.

Impactul a fost atât de puternic încât echipele de salvatori care au intervenit la fața locului nu au putut determina imediat tipul de aeronavă care s-a prăbușit.

Citește și
avion prăbușit
Un avion ucrainean de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-o regiune din Rusia

Robert avea 76 de ani, iar Sandra era mai mică decât el cu un an. La aflarea veștii că bătrânii au murit, rudele lor au spus că sunt "devastate". Acestea au precizat că cei doi erau "piloți experimentați".

"Deși ne-au fost luați mult prea devreme, ne mângâim să știm că au fost împreună și făceau ceea ce le-a plăcut, să zboare.

Robert și Sandra au trăit viața la maximum și au fost doi dintre cei mai grijulii și iubitori oameni pe care i-ai putea cunoaște", a spus, într-un comunicat, familia Denton.

Cauza accidentului este încă în curs de investigare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult