Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care Ucraina nu va negocia cu Rusia. Anunțul făcut de un apropiat al lui Zelenski

Secretarul Consiliului pentru Securitate Națională și Apărare al Ucrainei a explicat, joi, de ce Kievul nu vrea să negocieze încetarea războiului cu Rusia.

Ucraina nu va negocia cu Rusia, deoarece țara agresoare este „un barbar care încearcă să intimideze întreaga lume”. Totodată, ucrainenii au demonstrat că nu este nevoie să se teamă de ocupanți, a anunțat secretarul Consiliului pentru Securitate Națională și Apărare, Oleksiy Danilov, în cadrul Forumului de Securitate de la Kiev, potrivit Obozrevatel.

În special, oficialul ucrainean a remarcat că președintele rus Vladimir Putin și liderul Germaniei naziste, Adolf Hitler, sunt gemeni siamezi.

"În general, cred că Putin și Hitler sunt gemeni siamezi, doar că unul s-a născut puțin mai târziu", a declarat Danilov.

Secretarul Consiliului Național de Securitate a adăugat că Ucraina a arătat întregii lumi că nu trebuie să se teamă de cei care sperie lumea de 30 de ani (n.r. – Rusia) și declară că poziția lor trebuie luată în considerare. De fapt, Rusia ar trebui să înceteze să mai existe în granițele sale actuale.

Citește și
serghei lavrov
Lavrov acuză NATO că intensifică tensiunile lângă China și că acest lucru este un risc pentru Rusia
„Este nedemn să ne așezăm la aceeași masă cu acești barbari”

"Astăzi, Rusia este una dintre puținele țări care are colonii pe teritoriul său, care a distrus un număr imens de popoare, limba, cultura, tradițiile lor. Rușii sunt doar barbari. Iar când spun că ar trebui să ne așezăm la aceeași masă cu acești barbari și să discutăm despre ceva de vorbit, consider că este nedemn de poporul nostru", a declarat Danilov.

El a subliniat, de asemenea, că Ucraina nu are nimic de-a face cu Rusia, care a furat în mod constant istoria cuiva și nu este demnă de a fi "discutată de nimeni în lume".

Mai mult, liderul opoziției ruse Alfred Koch a numit principalele greșeli ale lui Putin. Potrivit acestuia, șeful Kremlinului repetă ultimele pagini ale biografiei lui Hitler.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult