Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care o femeie a lăsat întreaga avere animalelor sale de companie. La cât se ridică fabuloasa sumă

O femeie din China a decis să-și lase averea de 2,8 milioane de dolari câinilor și pisicilor sale, în locul copiilor săi, deoarece aceștia nu au vizitat-o niciodată, în timp ce animalele sale de companie i-au fost mereu aproape.  

O femeie din Shanghai, identificată doar cu numele de familie Liu, și-a schimbat testamentul deoarece copiii ei ar fi neglijat-o la bătrânețe, în timp ce animalele ei de companie îi ofereau companie și confort, scrie Independent.

O clinică veterinară locală a fost desemnată ca administrator al moștenirii, în condițiile în care, în China, există provocări legale care împiedică testamentele directe către animale, a precizat South China Morning Post, care citează Zonglan News.

Doamna Liu a vrut să lase toată moștenirea animalelor sale de companie, dar acest lucru nu este legal în China. De asemenea, se pare că era supărată pe urmașii ei pentru că nu o vizitau, chiar și atunci când era bolnavă.

Vârsta exactă a doamnei Liu nu este clară. Ea a fost menționată ca fiind o femeie „în vârstă” în rapoartele de presă.

Citește și
animale
Stăpânii de animale, din ce în ce mai generoși când vine vorba de prietenii necuvântători. „Îi oferim ce-i mai bun”

Chen Kai, un oficial de la sediul central al Centrului de înregistrare a testamentelor din Beijing, a declarat pentru presă că „există alternative pentru a rezolva această problemă”.

„Pentru actualul testament al lui Liu există o soluție, iar noi am fi sfătuit-o să numească o persoană în care are încredere pentru a supraveghea clinica veterinară și pentru a se asigura că animalele de companie sunt îngrijite corespunzător”, a adăugat el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult