Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motanul Larry a provocat haos în timpul vizitei lui Trump la Londra. Unde s-a ascuns

Your browser doesn't support HTML5 video.

Motanul Larry, care apără de şoareci reşedinta oficială a premierului britanic, a ţinut cu orice preţ să se remarce în timpul vizitei lui Donald Trump la Londra. 

Larry a făcut tot posibilul pentru a fi în centrul atenţiei în timpul întâlnirii dintre Donald Trump şi Theresa May, desfăşurată la reşedinţa oficială din Downing Street nr. 10, pe care motanul are de ani buni misiunea să o apere de şoareci, fiind adus de fostul prim-ministru, David Cameron.

 

Vezi imaginile în galeria foto

 

Fotografii de presă din toată lumea l-au surprins pe Larry spălându-se în pozele oficiale cu preşedintele american şi premierul britanic. Motanul nu a părut deranjat de blitzuri, ci şi-a făcut liniştit toaleta la doi paşi de Trump şi May.

Larry s-a ascuns apoi sub maşina blindată a preşedintelui american, "Bestia". Cu toate eforturile agenţilor care asigurau protecţia lui Trump, animalul a ieşit doar când a avut el chef. Cum limuzina oficială nu a putut pleca până când pisica nu a fost în siguranţă, tot programul vizitei liderului american a fost decalat - ceea ce, scrie presa britanică, nu a reuşit să facă niciunul dintre protestatarii anti-Trump din Londra şi nici măcar primarul Sadiq Khan, pe care Trump l-a făcut "ratat"

Citește și
pisici in guvernul britanic
"Tensiuni" intre motanii guvernului britanic. Ce decizie a luat o asociatie pentru siguranta lui Larry si Palmerston

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult