Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un băiat de 9 ani este aruncat în aer zeci de metri, într-o minge gonflabilă. Copilul a fost grav rănit

Scene șocante au avut loc la un festival din Southport, Marea Britanie. Un băiețel de 9 ani, care se afla într-o minge gonflabilă, a fost rănit grav după ce a fost aruncat în aer și s-a prăbușit, relatează The Sun.

În imaginile surprinse de unul dintre martori se observă doi copii care se joacă în mingi de zorbing și ulterior o a treia minge apare în peisaj. În aceasta se afla copilul de 9 ani care a fost aruncat 20 de metri în aer și care s-a prăbușit apoi, sub privirile îngrozite ale celor din jur. În imagini se vede și un angajat care, panicat, aleargă către băiețel pentru a-i oferi ajutor.

Martorii au sunat imediat la serviciile de urgență, iar copilul a fost transportat imediat cu elicopterul la spital. Victima a suferit răni grave în urma incidentului, dar este în stare stabilă.

Unii martori au spus că mingea a fost măturată de un „fenomen meteorologic ciudat”.

Citește și
urs
Un urs a fost lovit de tren și s-a refugiat în satul Tușnadu Nou. Borboly Csaba: „a devenit și mai periculos”

Poliția din Merseyside face apel la oricine a surprins imagini cu acest incident să ofere informații pentru a îi ajuta pe oamenii legii să stabilească circumstanțele în care s-a produs totul.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult