Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o roată dintr-un parc de distracții se prăbușește de la 15 metri. Sunt 15 persoane rănite | VIDEO

O plimbare la un târg de distracții s-a transformat într-o tragedie. Roata în care se aflau amatorii de senzații tari s-a păbușit.

Roata, care se afla într-un târg de distracții din Punjab, în nordul Indiei, s-a prăbușit de la 15 metri înălțime, relatează Daily Mail.

Imaginile filmate de martori arată că turnul pe care se învârtea roata prinde viteza în loc să încetinească, înainte de a se prăbuși. Impactul îi aruncă pe participanți de pe scaunele lor în timp ce roata se ciocnește de platformă.

Peste 15 persoane au fost rănite în accident, inclusiv copii. Cinci dintre acestea au fost internate la un spital din apropiere. Trei bărbați și două femei au fost transportate la Spitalul Civil Faza-6 pentru răni la cap și gât după cădere.

Citește și
smochine
Festival dedicat smochinelor organizat la Sviniţa, în Clisura Dunării. Turiştii au fost așteptați cu vin și ţuică

Târgul comercial Mohali, care acum a fost închis, urma să continue până pe 11 septembrie anul acesta.

Comisarul adjunct al Mohali, Amit Talwar, a declarat că autoritățile fac o anchetă pentru a stabili dacă organizatorii au permisiunea de a organiza carnavalul.

„Se organiza un carnaval și martorul ocular ne-a spus că a existat o problemă tehnică la roată și că acesta a căzut”, a declarat pentru Indian Express un reprezentant al poliției Harsimran Singh Bal.

Sunny Singh, unul dintre organizatorii festivalului, a declarat pentru Hindustan Times că roata a funcționat de mai multe ori înainte, dar „acest lucru nu s-a întâmplat niciodată”.

El a spus că intenționează să coopereze cu poliția.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult