Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care mai multe telecabine sunt suflate de vânt într-o stațiune de schi din Italia. Cinci oameni au rămas blocați

Vântul care suflă cu putere în Italia a plimbat într-o parte și în alta telecabinele dintr-o stațiune de schi. Cel puțin 5 oameni au rămas blocați în aer, iar unul dintre aceștia a fost transportat cu elicopterul la spital.

Un turist a filmat momentul și a publicat imaginile pe rețelele sociale. În video se observă cum vântul puternic, ce suflă cu 100 de km/h, plimbă într-o parte și în alta telecabinele și mai mulți oameni privesc îngroziți și neputincioși, scrie The Sun.

„Zece telecabine deteriorate și scoase din funcțiune. Persoana filmată de pe scaun a fost transportată cu elicopterul la spital”, este mesajul persoanei care a publicat imaginile în mediul online.

Cel puțin cinci persoane au rămas blocate în telecabine și, din fericire, nimeni nu a suferit răni majore, potrivit autorităților.

Citește și
cort aur
O femeie a fost lovită de un cort AUR luat de vânt, în Gura Humorului. A ajuns la spital cu rană la cap. VIDEO

Instalațiile de transport pe cablu în stațiunea de schi Breuil-Cervinia, în nordul Italiei, a fost rapid oprită după ce vremea a făcut prăpăd.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult