Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul accidentului în care a fost rănit preşedintele Moldovei, filmat de un şofer

Un şofer a filmat cu camera de bord momentul în care maşina oficială a preşedintelui moldovean este lovitp de un camion.

Preşedintele de la Chişinău a fost implicat duminică într-un accident, fiind în maşină cu fiul şi mama sa. Momentul impactului a fost filmat de camera de bord a unui alt şofer, care trecea pe şoseaua Chişinău - Călăraşi.

Poliţia din Republica Moldova a declarat oficial că preşedintele Igor Dodon se afla într-una din maşinile implicate în accidentul rutier care a avut loc la Străşeni şi că a fost transportat de urgenţă la spital, alături de doi membri ai familiei sale, relatează duminică Radio Chişinău.

Dodon se afla într-una din cele două maşini ale coloanei oficiale, implicată astăzi într-un accident rutier, potrivit paginii oficiale de Facebook a poliţiei, care nu oferă mai multe detalii.

Citește și
Igor Dodon
Igor Dodon, atac la adresa celor care doresc unirea Rep. Moldova cu România

Ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, a declarat pentru Radio Chişinău că mai mulţi medici s-au deplasat la faţa locului pentru a acorda primul ajutor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult