Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moment stânjenitor pentru Theresa May. A rămas blocată în mașină, de față cu Merkel. VIDEO

Premierul britanic Theresa May a avut parte de un moment stânjenitor la începutul întrevederii cu cancelarul german Angela Merkel de la Berlin.

 

Într-un filmuleț se poarte observa cum Merkel o așteaptă pe May pe covorul roșu, în timp ce mașina în care se afla premierul britanic se apropie. O consilieră încearcă să deschisă ușa mașinii, pentru ca Theresa May să poată ieși, însă ușa pare să fie blocată.

Femeia încearcă de mai multe ori să deschidă ușa, până când apare un agent de securitate care reușește să deschidă ușa din interior. În cele din urmă, May se dă jos din mașină și se îndreaptă spre Angela Merkel. Cele două zâmbesc și dau mâna.

Premierul britanic se află într-un „turneu” pe continent, în încercarea de a salva acordul pentru Brexit la care a ajuns cu UE și care pare să nu se bucure de susținerea Parlamentului britanic, conform BBC, citat de Newsweek.

Citește și
Theresa May, brexit, referendum,
Brexit. De ce a amânat Theresa May votul și ce șanse sunt pentru un nou referendum

Astfel, May ar urma să poarte discuții și cu Mark Rutte, premierul Olandei. Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a precizat deja că UE nu va „renegocia” acordul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult