Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Min. Apărării al Marii Britanii: Rusia înregistrează cele mai numeroase victime de la prima săptămână de invazie în Ucraina

Rusia înregistrează cele mai numeroase victime de la prima săptămână de invazie în Ucraina, potrivit celei mai recente actualizări de informaţii publicată de Ministerul Apărării al Marii Britanii.  

Potrivit datelor aferente ultimelor două săptămâni, Rusia a consemnat probabil cea mai mare rată de victime de la prima săptămână a invaziei din Ucraina, scrie The Guardian, citată de News.ro.

Actualizarea, postată de minister pe Twitter, continuă: „Statul Major ucrainean publică zilnic statistici privind victimele ruseşti. Deşi Defense Intelligence nu poate verifica metodologia Ucrainei, tendinţele pe care le ilustrează datele sunt probabil corecte.

Media pentru ultimele şapte zile a fost de 824 de victime pe zi, de peste patru ori rata raportată în perioada iunie-iulie 2022.

Ucraina continuă, de asemenea, să înregistreze o rată de uzură ridicată. Creşterea numărului victimelor Rusiei este determinată, probabil, unei serii de factori, inclusiv lipsa de personal instruit, coordonare şi resurse pe front, acest lucru fiind exemplificat în Vuhledar şi Bahmut”.

Citește și
vladimir putin
Fostul șef al spionilor din Ucraina: „Tiranul Putin recurge tot mai des la dubluri, de teama unui asasinat”

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult