Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Michelle Obama dezvăluie de ce a luat-o în brațe pe Regina Elisabeta, acum nouă ani

Michelle Obama, fostă primă doamnă a Statelor Unite, a dezvăluit de ce în 2009 a luat-o în brațe pe Regina Elisabeta a Marii Britanii, în timpul unei recepții din 2009. La acel moment, gestul acesteia a fost interpretat drept eroare de protocol.

Informația apare în noua carte a lui Michelle Obama, în care fosta primă doamnă a SUA a dezvăluit că momentul împărtășit cu regina reprezintă suferința a „două doamne oprimate de pantofi”, informează BBC News.

„Am făcut ceea ce fac din instinct atunci când stabilesc o legătură cu o persoană nouă. I-am trecut mâna după umeri, cu afecțiune. Nu știam în acel moment că voi fi criticată pentru o gafă”, a povestit Michelle Obama în cartea sa.

Momentul a avut loc în 1 aprilie 2009, când Barack Obama a vizitat pentru prima dată Marea Britanie. Cuplul prezidențial a fost prezentat Reginei Elisabeta și Prințului Phillip.

Citește și
michele obama george w. bush
Gestul emoționant făcut de George W. Bush față de Michelle Obama. VIDEO

„Regina s-a uitat în jos, spre pantofii Jimmy Choos pe care-i purtam. Și-a mișcat capul și mi-a zis: „Pantofii ăștia sunt inconfortabili, nu?” A făcut un gest de frustrare, arătând spre pantofii ei negri. I-am mărturisit Reginei că mă dor picioarele și mi-a zis că și pe ea. Ne-am uitat una la cealaltă cu o expresie identică. Apoi, a izbucnit într-un râs încântător”, a mai spus Michelle Obama.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult