Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul ferm pe care Putin i l-a transmis guvernatorului regiunii din Rusia invadată de forțele Ucrainei. Ce ordin i-a dat

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a convocat într-o discuție pe guvernatorul regiunii ruse Kursk, acolo unde trupele ucrainene au demarat o incursiune.

Vladimir Putin a avut o întâlnire video cu Alexei Smirnov, guvernatorul interimar al regiunii Kursk, subliniind că situația din regiune necesită curaj și calm.

"Este o viață plină de provocări. Viața ne pune în fața unor sarcini extraordinare, provocatoare, de a ajuta oamenii. Deși, cu siguranță, aveți cunoștințele profesionale, abilitățile și experiența necesare, acestea singure nu sunt suficiente. În circumstanțele actuale, aveți nevoie de un anumit nivel de curaj și calm...", a declarat Putin, citat de Ukrainska Pravda.

Putin a mai indicat că este "în general conștient de situația din regiune", deși ar dori să audă mai multe detalii de la Smirnov. În plus, Putin i-a cerut guvernatorului interimar să estimeze pagubele cauzate regiunii de ostilități.

Smirnov a susținut că totul este "bine", menționând că cartierul general operațional funcționează, evacuarea populației este în curs de desfășurare, iar numărul de paturi de spital a fost mărit.

Citește și
armata ucraina, razboi ucraina
Rusia își trimite rezerviștii în Kursk încercând să îi oprească pe ucraineni. Deocamdată eforturile lor nu dau rezultate

În dimineața zilei de 6 august, Alexei Smirnov a afirmat că forțele ucrainene au organizat o încercare de infiltrare în districtele Sudzha și Korenevo din regiunea Kursk. Propagandiștii ruși și milbloggeri susțin că forțele ucrainene și-au asigurat un punct de sprijin în zona de frontieră. Apoi, Vladimir Putin a calificat situația drept o "provocare".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult