Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajele pline de teroare pe care elevii liceului din Florida le-au trimis apropiaților

În timpul focurilor de armă care s-au dezlănțuit în incinta liceului din Florida, elevii îngroziți au fugit și au trimis sute de mesaje celor dragi, prin care cereau ajutorul sau își luau rămas-bun.

”Suntem într-un adevărat cod roșu, tată. Ajută-mă cât mai repede cu putință, nu este un exercițiu”, este mesajul unui tânăr care-i cere ajutorul cu disperare tatălui său. ”Am auzit împușcături. Tocmai am primit o notificare de cod roșu, așa că vino și ia-mă cât mai repede. Sunt împușcături în școala noastră. La naiba, cineva a murit. Vino acum”, a continuat acesta.

”Dacă nu trec peste asta să știți că vă iubesc și apreciez tot ce ați făcut pentru mine”, le-a scris Sarah Crescitelli părinților ei, în timpul în care a stat ascunsă aproximativ două ore într-o baie din școală. ”Nu spune asta. Polițiștii sunt peste tot”, a fost răspunsul părinților.

Un elev de 14 ani și-a avertizat părinții să stea departe de școală, ca să nu se pună în pericol. ”Ok. S-a terminat? Mama vrea să vină să te ia acum. Este posibil?”, i-a răspuns tatăl. ”Nu este posibil. Suntem blocați. Ai putea fi rănit”, i-a răspuns copilul, care a fost sfătuit de tată să se prefacă mort dacă atacatorul este încă în incinta școlii.

17 persoane au murit și cel puțin 15 au fost rănite, după ce un fost elev al instituției de învățământ, Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a deschis focul de armă în incinta liceului Marjory Stoneman Douglas din Parkland, folosind o pușcă AR-15 pe care a cumpărat-o legal.

Citește și
Erou shooting Florida
Atacul de la liceul din Florida: A murit ca un erou, după ce și-a folosit trupul pe post de scut, ca să protejeze elevii

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult