Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Melania Trump, săgeți către administrația Biden în legătură cu tentativa de asasinare a soțului ei: „Tăcerea e apăsătoare”

Deși absentă în campania soțului, Melania Trump a postat un videoclip cu final suprinzător.

Fosta primă doamnă pune sub semnul întrebării mai multe aspecte din ancheta deschisă după tentativa eșuată de asasinat asupra lui Donald Trump.

La sfârșitul clipului cu fundal dramatic este prezentată coperta cărții sale, disponibilă, acum, pentru precomandă.

Melania, în vârstă de 54 de ani, a anunțat din iulie lansarea volumului care include istorisiri personale și fotografii de familie nemaivăzute.

Memoriile au fost scrise înaintea tentativei ușuate de asasinat din 13 iulie, prin urmare nu conține referiri la incidentul soldat cu un mort și rănirea fostului lider american.

Individul care a deschis focul a fost ucis de un lunetist al Serviciului Secret, însă anchetatorii nu au reușit nici acum să descopere motivul atacului.

Melania Trump, soția candidatului republican: „Tentativa de asasinare a soțului meu a fost o experiență oribilă, care m-a marcat. Acum, tăcerea care înconjoară cele întâmplate e apăsătoare. Nu pot să nu mă întreb: De ce forțele de ordine nu l-au arestat pe trăgător înainte să înceapă discursul? Au rămas multe de lămurit despre cele întâmplate și trebuie să scoatem adevărul la suprafață”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult