Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Meghan şi Harry pregătesc un serial documentar despre viaţa lor

Prințul Harry și Meghan Markle au stabilite mai multe proiecte cu Netflix, printre acestea numărându-se și un serial documentar despre viaţa lor.    

Meghan și Harry se pare că au cooptat deja o regizoare, potrivit The Times. Cea care se va ocupa de serialul despre viața lor va fi Liz Garbus, producător şi regizor nominalizat la Oscar, cunoscută pentru numeroasele documentare pe care le-a regizat, printre acestea numărându-se și „Povestea servitoarei (Handmaid's Tale)”.

Liz Garbus a realizat, în 2015, documentarul despre cântăreaţa Nina Simone, numit „What happened, Miss Simone”. De asemenea, aceasta a mai regizat documentarul „The Farm: Angola USA”, cu Jonathan Stack.

De asemenea, Liz a mai fost producător executiv al serialului animat „Pearl”, pe care Meghan Markle îl pregătea pentru Netflix. Serialul însă a fost anulat de Netflix din cauza lipsei de buget.

Citește și Prima poză cu Lilibet, fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle, la aniversarea de un an. GALERIE FOTO

Citește și
meghan markle si printul harry - 6
Prinţul Harry şi Meghan Markle, prima apariţie publică în Marea Britanie din 2020

Liz Garbus va regiza aşadar seria de documentare despre viaţa soţilor Sussex. Titlul propus pentru acest serial este „Acasă”. Se vehiculează că filmările au început deja, echipa de producție fiind văzută la diverse evenimente la care a participat cuplul.

În septembrie 2020, Meghan şi Harry au semnat un contract valoros cu Netflix, însă aceștia au negat zvonurile și au transmis prin purtătorul de cuvânt că „nu participă la un reality show”.

Prinţul Harry lucrează între timp la o carte de memorii de la care sunt așteptate mai multe dezvăluiri. Cartea ce nu are momentan o dată de lansare ar putea să zdruncine încă o dată Palatul Buckingham.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult