Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Medvedev: Zelenski imploră NATO să grăbească începutul celui de-Al Treilea Război Mondial

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dimitri Medvedev, a declarat vineri, că președintele ucrainean Volodimir Zelenski imploră NATO să grăbească începutul celui de-Al Treilea Război Mondial prin cererea de aderare a Ucrainei.

Volodimir Zelenski a semnat vineri o cerere de „aderare accelerată” a Ucrainei la NATO, la aproximativ o oră după ce Vladimir Putin a anunțat anexarea a patru regiuni ucrainene de către Rusia.

„Zelenski vrea să intre rapid în NATO. Bună idee. Doar implorând Alianța Nord-Atlantică să grăbească începutul celui de-Al Treilea Război Mondial. Biden a anunțat că nu recunoaște anexarea noilor teritorii la Rusia. Este chiar ciudat că și-a adus aminte de noi Totuși, este păcat. Am putea găsi un loc bun pentru a deschide un consulat american în noile regiuni ale Federației Ruse”, a scris Medvedev pe Telegram. 

Acesta a reacționat și la declarația secretarului general al NATO, care a spus vineri seară că în canzul în care Ucraina va înceta să lupte, va dispărea ca stat.

„Ce om cinic - la urma urmei, dacă nu se oprește, atunci o parte semnificativă a ucrainenilor va dispărea”, a mai spus Medvedev.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult