Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maria Zaharova, una din portavocile Kremlinului, are o relație cu Steven Seagal. Imagini neștiute cu cei doi GALERIE FOTO

Maria Zaharova este una dintre cele mai active voci ale Kremlinului, ca purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe condus de Serghei Lavrov. Foarte activă pe rețelele sociale, Zaharova pare a avea o relație specială cu starul american Steven Seagal.  

În vârstă de 46 de ani, Maria Zaharova duce o viață lipsită de griji și profită din plin de luxul occidental pe care șeful ei, Vladimir Putin, îl interzice rușilor de rând.

Liderul de la Kremlin îi numește trădători pe rușii care ”nu pot trăi fără stridii și libertatea de gen”, dar caracterizarea sa nu se aplică și Mariei Zaharova, care postează din abundență mâncăruri exotice.

În contrapondere cu imaginea sa oficială, mai degrabă scorțoasă și cu un aer care uneori intimidează, Maria Zaharova dezvăluie pe pagina de Facebook numeroase ipostaze ”civile” din viața privată.

Citește și
Presa de stat rusă: Regiunea Herson din Ucraina va trece la rublă de la 1 mai
Presa de stat rusă: Regiunea Herson din Ucraina va trece la rublă de la 1 mai

Directoarea din MAE-ul rus pozează frecvent în sala de forță, nu se ferește de istantanee provocatoare și apare nu de puține ori alături de personajele importante din viața sa.

Cele mai multe poze îl privesc, desigur, pe șeful său, ministrul de Externe Serghei Lavrov, dar o putem vedea pe Maria Zaharova și alături de Vladimir Putin, zâmbind spre obiectiv când este medaliată de președintele rus.

Răsfoind arhiva foto a unui dintre șefii propagandei lui Putin nu poți să nu remarci relația specială pe care Maria Zaharova pare să o aibă cu starul american al filmelor de acțiune Steven Seagal.

Convertit între timp la ideologia lui Putin, Seagal apare în mai multe poze alături de Maria Zaharova, cu care împarte inclusiv un trabuc, dovadă a relației apropiate dintre cei doi.

Maria Zaharova a devenit cunoscută pentru declarațiile sale extrem de tăioase, de multe ori amenințătoare, alteori sarcastice la adresa tuturor celor pe care Rusia îi vede ca dușmani.

Zaharova: ”Nu pot împărtăși rețeta de borș. Xenofobia, fascismul, extremismul”

Cea mai ciudată a fost o ieșire de la începutul acestei luni, când a a spus că unul dintre motivele pentru care Rusia a invadat Ucraina este… borșul.

„Nu ar împărtăși rețeta de borș... Trebuie să aparțină unui singur popor, unei naționalități”, a afirmat Zaharova, referindu-se la tradiționala supă de sfeclă a ucrainenilor.

„Nu puteau suporta gândul că fiecare gospodină din lume ar putea să-l gătească în felul ei. Despre asta vorbim. Xenofobia, fascismul, extremismul...”, a spus Maria Zaharova

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult