Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mai multe capete și membre umane, descoperite în frigiderul unui fost fotbalist din Ghana

Un fost fotbalist ghanez a fost arestat, după ce în frigiderul său au fost găsite mai multe capete și membre umane, inclusiv capul  unui băiat de 13 ani, dat dispărut de familie.

Fostul fotbalist, devenit comentator sportiv, a fost prins, după ce tatăl băiatului a intrat pe proprietatea sa și a descoperit trupului fiului său, dar fără cap.

Apoi, poliția a găsit în frigiderul lui Richard Gyamfi, de 28 de ani, capete umane și membre, notează Daily Star.

Thomas Agyei l-a confruntat pe Gyamfi, spunându-i că știe că l-a adus pe fiul său de 13 ani, Louis Agyemang Junior, în casa lui, după ce l-a luat dintr-un parc din apropiere. Fostul fotbalist a negat acuzația. Apoi, tatăl copilului, însoțit de mai mulți vecini, au mers la casa lui Gyamfi și au intrat cu forța.

La o prima vedere, aceștia nu au găsit nimic ieșit din comun, dar apoi au descoperit o ușă încuiată. Când i-au cerut lui Gyamfi să deschidă ușa, el a refuzat, susținând că a pierdut cheia.

Citește și
police
Caz șocant în SUA. Un bărbat a fost împușcat mortal în timp ce conducea pe o autostradă

Aceștia au spart ușa și au descoperit, pe podea, trupul copilului, însă, fără cap. Poliția a fost chemată imediat la fața locului și apoi au descoperit ceea ce era în frigider. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult