Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lovitură grea pentru Putin. Purtătorul de cuvânt al Gărzii Naționale a Rusiei a fost ucis în Ucraina

Purtătorul de cuvânt al Gărzii Naționale a Rusiei, colonelul Sergei Postnov, a fost ucis în Ucraina, a anunțat Organizația veteranilor ruși, potrivit The Moscow Times.

Colonelul Sergei Postnov, care a fost corespondent de război al așa-zisului "grup de informatii" al Garzii Nationale, a murit în timp ce "își îndeplinea atribuțiile militare".

Postnov a fost trims în Ucraina în urmă cu patru luni. Ofiterul a apartinut de divizia militară "V", care a invadat orașul Hostomel, în zona de nord a Kievului.

După ce trupele rusești s-au retras din zonă, Sergei Postnov a luat parte la asaltul orașelor și a satelor din zona estică a Ucrainei, în Harkov și Lugansk.

Conform biografiei sale, în anul 2002, Postnov a absolvit Universitatea Militară a Ministerului rus al Apărării cu o diplomă în jurnalism.

Citește și
droguri
Războiul din Ucraina ar putea agrava problemele legate de droguri. Numărul de persoane expuse la stupefiante ar putea crește

El a fost corespondent și editor al unor publicații militare, iar apoi a fost mutat la sediul central al Gărzii Naționale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult