Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lovită cu mașina, violată, apoi ucisă. Criminalul grec, de 27 de ani, și-a mărturisit fapta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cercetătoarea din Statele Unite, Suzanne Eaton, în vârstă de 60 de ani, descoperită moartă, în Grecia, pe 11 iulie, a fost violată, a anunțat poliția.

Vedeți mai multe imagini în galeria foto a acestui articol! Poliția a explicat că un bărbat de origine greacă de 27 de ani a mărturisit crima, potrivit CNN. Suspectul principal a povestit că a văzut-o prima dată pe Eaten când alerga și a lovit-o cu mașina de 2 ori pentru a o imobiliza. După ce a rămas inconștientă, el a luat-o, a pus-o în camion și a dus-o într-o peștera folosită ca buncăr de naziști în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Acolo, bărbatul a violat-o, a ucis-o și i-a abandonat corpul. A acoperit ieșirea din peșteră cu o bucată de lemn pentru a o ascunde. Anchetatorii susțin că suspectul este însurat și are 2 copii. Acesta este proprietarul unui teren agricol, care se află aproape de locul crimei. Poliția a declarat că nu se știe dacă femeia trăia când a fost violată. Eaton, biolog de profesie, se afla pe insulă pentru a participa la o conferinţă ştiinţifică la Academia Ortodoxă din Creta şi a fost dată dispărută în 2 iulie, când au fost lansată operaţiuni de căutare.

Corpul ei a fost găsit pe 11 iulie de un localnic din Platania, regiunea Rethymno, la aproximativ 10 km de zona în care autorităţile şi-au concentrat cercetările.

Potrivit medicilor de la spitalul din Rethymno, ea a murit în ziua în care a fost dată dispărută.  

 

Citește și
Patronul terasei din Halkidiki
Mărturia şocantă a patronului terasei din Halkidiki unde au murit o româncă și fiul ei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult