Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, promite că se va răzbuna ”în sensul deplin al cuvântului” pentru atacul de la Moscova

Ramzan Kadîrov, șeful republicii cecene, a promis că se va răzbuna "în sensul deplin al cuvântului" pentru recentul atac cu drone asupra Moscovei.  

El a propus introducerea legii marțiale în Rusia, ca "să măture împreună toată această celulă teroristă".

De asemenea, Kadîrov a îndemnat armata rusă să nu se răsfețe și să nu stea la ceremonii, ci să lovească "în locurile de acumulare a liderilor teroriști până când nu va mai rămâne nimic".

Nu în ultimul rând, el a amenințat Europa de Vest, spunând că Rusia "va bate la ușa, de exemplu, a Germaniei sau a Poloniei".

”O să o iau puțin înainte, dar nu voi dezvălui detaliile. În curând, în zona Operațiunii Militare Speciale [formula Rusiei de a numi războiul din Ucraina - n.r.] vă vom arăta [vouă] ce este răzbunarea în sensul deplin al cuvântului." - a transmis președintele Ceceniei într-un mesaj pe Telegram, potrivit Ukrainska Pravda.

Citește și
Ramzan Kadîrov
FOTO. Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, aliatul lui Vladimir Putin, poartă o haină de camuflaj Louis Vuitton de 2400 de euro

Deși nimeni nu a revendicat responsabilitatea pentru atacul recent din Moscova, Kadîrov a acuzat "regimul de la Kiev" pentru tot ceea ce s-a întâmplat și a numit astfel de acțiuni "terorism".  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult