Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lacul care transformă instantaneu animalele în stană de piatră. Cum este posibil | FOTO

Deși poate părea un scenariu desprins dintr-un film de groază, există, de fapt, un lac pe planeta noastră, care transformă instantaneu animalele care îl ating în piatră.

Lacul terifiant este cunoscut sub numele de Lacul Natron, din nordul Tanzaniei, la granița cu Kenya.

Lacul este, de fapt, locul ales pentru reproducerea speciei de flamingo mic, o specie pe cale de dispariție, dar pentru orice alt animal care intră în contact cu el, este iadul pur, scrie LAD Bible.

Lacul Natron poate fi foarte frumos și hipnotizant, dar nu vă lăsați păcăliți de aspectul său estetic plăcut.

 

Citește și
crima
Un cadavru în stare de descompunere a fost găsit într-un lac de acumulare din Vâlcea. Cine ar fi persoana descoperită

În timp ce animalele își privesc reflexia în apă, se întâmplă ceva cu adevărat teribil. Odată ce un animal intră în contact cu apa, acesta se transformă instantaneu în piatră.

Cum anume se întâmplă acest lucru

Deși sună ca un scenariu de film, animalele se transformă, de fapt, în piatră din cauza sării și a PH-ului alcalin ridicat din apă.

Atunci când bietele animale ating apa, apare calcifierea, care reprezintă acumularea de săruri de calciu în țesuturile corpului. Animalul moare instantaneu, dar rămâne calcifiat, de la păr până la unghiile de la picioare.

Lacul este de un roșu aprins din cauza cantității de bacterii prezente, ceea ce face ca temperatura sa să fie extrem de ridicată.

În ciuda acestor lucruri, lacul Natron este o destinație turistică populară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult