Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Insider: Trump a fost huiduit de fanii săi după ce a încurajat vaccinarea împotriva Covid

Fostul președinte Donald Trump a fost huiduit de susținătorii săi la un miting ”Salvați America”, organizat în Cullman, Alabama, sâmbătă seara, după ce a încurajat vaccinarea împotriva COVID-19.

„Cred total în libertățile tale, da, trebuie să faci ceea ce trebuie să faci. Dar vă recomand să vă vaccinați", a spus Trump mulțimii, potrivit Insider.

Fostul președinte le-a spus apoi susținătorilor săi că vaccinurile sunt „bune” și i-a încurajat încă o dată să se vaccineze.

Această recomandare a fost primită cu huiduieli, după cum se poate auzi într-o înregistrare video realizată de jurnalistul Vox, Aaron Rupar.

„Aveți libertățile voastre. Dar se întâmplă ca eu să fiu vaccinat”, a mai spus fostul președinte al SUA.

Citește și
Pacient
Un prezentator de radio și TV, anti vaccinist și fan Trump, a murit după ce a luat Covid

După ce huiduielile s-au stins, fostul președinte a glumit, spunând că ei vor fi „primii care vor ști” dacă vaccinurile COVID-19 nu funcționează.

Discursul lui Trump vine la scurt timp după ce s-a aflat că aliații săi politici încearcă să-l facă să fie de acord cu o campanie pro-vaccinare, a relatat Daily Beast .

Potrivit presei, Trump a fost inițial reticent și îngrijorat că promovarea vaccinurilor ar fi nepopulară printre susținătorii săi și l-ar ajuta pe președintele Joe Biden.

Trump a mai lăudat vaccinurile și altă dată, spunând că „salvează lumea”, dar a subliniat în repetate rânduri că oamenii ar trebui să-și poată exercita „libertățile” așa cum vor, potrivit Forbes.

Fostul președinte s-a vaccinat la Casa Albă în ianuarie 2021, iar publicul a aflat despre asta abia în martie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult