Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Inițiativă inedită a unei trupe de actori din Texas. Ce soluție au găsit pentru a juca piesele

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ce pandemia a închis teatrele, o trupă de studenți la actorie, din Texas, a găsit o soluție inedită pentru a juca piesele marelui Shakespeare.

Îmbrăcați în haine de stradă, tinerii și-au intrat în roluri în mijlocul unei parcări, printre mașini, spre deliciul publicului.

Într-o parcare din orășelul texan Denton se joacă Shakespeare. Experiența este una neobișnuită și pentru actori, dar mai ales pentru spectatori: cortina nu există, lojele s-au transformat în autoturisme, iar replicile ajung la ei prin intermediul unei frecvenței FM.

Hannah Fuller, actor: "Este o colecție de sonete și monologuri, țesute laolaltă cu ajutorul unor bucăți de text originale."

Pentru tinerii actori nu a fost ușor să pună în scenă un spectacol în care originalitatea a mers mână în mână cu sonetele lui Shakespeare.

Citește și
Reacția medicilor după ce Arafat a spus că este posibil să ajungă să aleagă între pacienți la ATI
Anunț dramatic din partea prefectului Capitalei: "În Bucureşti nu mai sunt locuri la ATI"

Zareen Afzaal, actor: "Trebuie să ne descurcăm cu ploaia, vântul, zgomotele făcute de trenuri, avioane așa că avem un format foarte diferit pentru un spectacol."

Inedita piesă de teatru a adus destui curioși în parcare.

Printre spectatori au fost și părinții unora dintre actori, care nu puteau să lipsească în ciuda faptului că reprezentația nu semăna cu nimic din ce-au văzut până atunci.

Delight Hogan, părinte: "A fost o experiență specială și o senzație plăcută să fim aici, parte a acestui spectacol, în aceste vremuri în care suntem nevoiți să stăm mai mult în case."

La final, aplauzele au lipsit. Nu și aprecierea publicului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult