Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident tragic în Mexic. Un copil de 10 ani și-a ucis partenerul de joc, supărat că a pierdut

Un teribil incident a avut loc în Mexic. Un copil în vârstă de 11 ani a fost împușcat de partenerul său de joc, în vârstă de 10 ani.

El l-a împuşcat mortal pe băiețelul de 11 ani cu un pistol pe care l-a luat din locuinţa familiei, într-o zonă săracă a statului Veracruz (sud-est), scrie AFP și news.ro. Atacatorul era supărat că pierduse la jocuri video și a vrut sa se răzbune, conform presei locale.

Înainte de tragicul incident, cei doi copii s-au jucat pe o consolă video închiriată de la un magazin de cartier, din oraşul La Perla.

„Vă cer un singur lucru, să mă ajutaţi să se facă dreptate, pentru că fiul meu a murit din vina părinţilor acestui copil", a declarat mama victimei la înmormântarea de marţi, citată de cotidianul Reforma.

Părinţii copilului de 10 ani sunt acum acuzați că au lăsat „un pistol pe masă”, nesupravegheat.

Citește și
Robotul umanoi Atlas
Robotul umanoid Atlas, „muncitor” pe șantierul de construcții. Imagini spectaculoase publicate de Boston Dynamics. VIDEO

„Este trist că un copil poate avea acces la o armă”, a comentat guvernatorul statului Veracruz, Cuitlahuac Garcia.

Autoritățile anunță că agresorul şi familia sa au fugit. Pistolul folosit în atac avea calibrul de 9 mm și fusese achiziţionat legal de mama copilului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult