Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la un mall din Rusia. Cel puțin patru morți și 15 răniți. VIDEO

Cel puţin patru persoane, printre care trei copii, au murit duminica în Rusia după ce un centru comercial din oraşul siberian Kemerovo a fost cuprins de flăcări.

Serviciile urgentă încearcă să îi scoată  pe cei blocaţi în clădire. Câteva persoane au fost filmate când s-au aruncat de la fereastră din cauza flăcărilor şi a fumului gros care ieşea din clădire. Salvatorii au reuşit să salveze 120 de persoane, conform Ministerului regional pentru situaţii de urgenţă, relatează RT.com

Victimele se aflau în spaţiul de joacă destinat copiilor din mall, potrivit purtătoarului de cuvânt al Comitetului de Investigații, Svetlana Petrenko. "Aproximativ 26 de persoane au solicitat ajutor medical sau au fost transportate la spital", a adăugat ea.

Între timp, numărul de răniți a crescut la 15. Două persoane se afla în stare gravă. Pe imaginile care circulă pe reţele de socializare se observă cum din clădire se ridică un nor de fum. O persoană disperată a sărit de la etajul patru.

Incendiul a coperit aproximativ 1.500 de metri pătrați, dar a fost oprit din răspândire. Peste 210 salvatori și 48 de unități de urgenţă se afla la faţa locului.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult