Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Încă o moarte dubioasă în Rusia. Valentina Bondarenko, un economist de top al Rusiei, a murit după ce a căzut de la fereastră

Valentina Bondarenko, un economist de top al Rusiei, a murit la vârsta de 82 de ani după ce a căzut de la fereastra apartamentului său din Moscova, a anunțat marți presa rusă de stat, citată de Newsweek.

Bondarenko, cercetător principal la Institutul de Economie al Academiei Ruse de Științe din Moscova, a căzut de la fereastra apartamentului său luni seara, au declarat serviciile de urgență pentru agenția de știri Tass.

"Ea a căzut de la fereastra apartamentului său, din păcate, nu a fost posibil să o salveze, rănile pe care le-a primit au fost incompatibile cu viața", au transmis autoritățile.

Deși circumstanțele morții lui Bondarenko rămân neclare, de la începutul războiului președintelui Vladimir Putin împotriva Ucrainei, în februarie 2022, mai mulți oficiali ruși importanți au murit după ce au căzut de la ferestre, inclusiv un director din sectorul petrolier și un oficial din domeniul apărării.

Chiar și șeful Lukoil a murit în 2002, după ce ar fi căzut de la geamul unui spital.

Citește și
Pavel Antov
Magnatul rus Pavel Antov a murit după ce a căzut de la fereastra unui hotel din India. Anterior a criticat invazia Ucrainei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult