Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Împușcături ”ca la războiul din Vietnam” într-un oraș din SUA: 2 morți și 16 răniți

Două persoane au murit și alte 16 au fost rănite după un schimb de focuri de armă într-un stat din New York, a anunțat Departamentul de Poliție din Rochester.

Potrivit Daily Star, care citează postul local 13 Wham, împușcăturile au început în primele ore ale zilei de sâmbătă, 19 septembrie, cu martori care susține că gloanțele sunau ”ca la războiul din Vietnam”.

Departamentul de poliție din Rochester a confirmat că împușcăturile din Pennsylvania Avenue au avut ca rezultat „decese” și a precizat că unitatea pentru crime majore este la fața locului. Într-un interviu acordat poliției, șeful interimar al RPD, Mark Simmons, a declarat că 16 persoane au fost împușcate și că au murit două persoane - un bărbat și o femeie.

Simmons a adăugat că ambele victime moarte au vârste cuprinse între 18 și 22 de ani și a precizat că scandalul a izbucnit la o petrecere într-o curte. El nu dat detalii despre suspect, dar a confirmat că scena crimelor va fi izolată pentru o "perioadă considerabilă de timp".

Un reporter a spus că îi poate auzi pe ”membrii familiei” în jurul său „plângând și consolându-se reciproc”, subliniind faptul că plânsul lor este „cu adevărat dureros de auzit”.

Citește și
Copii
VIDEO. Scandal în SUA. Poliția a deschis focul asupra unei mașini în care se aflau 5 copii

Cei 16 răniți au fost duși la două spitale diferite, a spus Simmons, și niciunul dintre ei nu pare să aibă răni care le-ar pune viața în pericol.

„Aceasta este cu adevărat o tragedie de proporții epice”, a mai spus polițistul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult