Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini ireale filmate în Coreea de Nord. Sute de militari plâng în apă, în timp ce Kim Jong-un se află într-o barcă | VIDEO

Orice este posibil în Coreea de Nord, mai ales când vine vorba despre Kim Jong-un. Imiginile difuzate recent de televiziunea de stat din țara asiatică stau mărturie.  

 

În urmă cu câteva zile, o vizită efectuată de liderul de la Phenian s-a transformat într-o baie de mulțime, la propriu. Sute de militari au pătruns în apă până la piept, complet îmbrăcați, pentru a-l acompania pe Kim Jong-un, care se afla într-o barcă.

Militarii au plâns și au aplaudat de zor, iar unii dintre ei au încercat să-l atingă pe dictator.

La un moment dat, cu zâmbetul pe buze, acesta le-a făcut semn militarilor să se întoarcă la mal.

Kim Jong-un vrea să construiască "un viitor mai luminos" alături de Xi Jinping

Kim Jong-un i-a transmis, duminică, "felicitari calduroase" președintelui chinez Xi Jinping pentru realegerea sa la conducerea Partidului Comunist Chinez (PCC), urând "un viitor mai luminos" relațiilor bilaterale, informează AFP, care citează agenția oficială KCNA.

Citește și
Kim Jong Un
Kim Jong-un a fost grav bolnav de Covid. Sora sa acuză Coreea de Sud că a trimis virusul peste graniță în baloane

"Voi construi împreună cu dumneavoastră un viitor mai luminos pentru relațiile dintre Coreea de Nord și China, pentru a răspunde cerințelor vremurilor noastre", a spus Kim Jong-un într-o declarație publicată de agenția de stat din Phenian.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult