Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini înfricoșătoare. Un râu din Ucraina s-a făcut roșu, la o zi după ce Rusia a bombardat barajul din Krivoi Rog. FOTO

Un râu din Ucraina a devenit roșu precum sângele, la o zi după ce Rusia a lovit un baraj într-unul dintre cele mai mari orașe din Ucraina, Krivoi Rog, forțând locuitorii să-și părăsească casele inundate.

Opt rachete de croazieră rusești au lovit Krivoi Rog, cel mai mare oraș din centrul Ucrainei, miercuri și joi, distrugând efectiv stația de pompare a apei și provocând ruperea barajului râului Inhulets, conform The Sun.

Noi imagini cu râului Inhulets publicate de ziarul local Kyiv Post arată că apa care curge a devenit roșie, în timp ce oficialii locali au raportat noi lovituri cu rachete asupra orașului.

"Kryvyi Rih a intrat din nou sub focul inamicului. Rușii și-au îndreptat rachetele către infrastructura critică. Există o distrugere gravă a instalațiilor hidraulice", a postat Valentyn Reznichenko, șeful Administrației Militare Regionale Dnipropetrovsk, pe Telegram.

Deși este neclar de ce râul a devenit roșu, locuitorii au speculat că nuanța ar putea fi legată de argila roșie a malului râului.

Citește și
sua, ucraina, arme
Război în Ucraina, ziua 205. Kievul va primi din partea SUA un ajutor militar suplimentar de 600 de milioane de dolari

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult