Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini din spitalul construit în 10 zile în China. Primii pacienți au fost internați

China a internat primii pacienţi infectaţi cu coronavirus într-un spital ce a fost construit în doar zece zile în Wuhan, orașul în care a izbucnit epidemia cu virusul ucigaș.

Spitalul Huoshenshan a fost construit în regim de urgenţă în Wuhan, oraşul unde a fost descoperit coronavirusul, potrivit CNN.

Primii pacienţi au sosit luni dimineaţă la spitalul Huoshenshan. Armata chineză a trimis 1.400 de doctori şi asistente pentru a se ocupa de aceștia.

Imagini din interiorul spitalului Huoshenshan sunt disponibile în galeria foto.

Doctorii de la unitatea medicală din Wuhan pot comunica prin intermediul unui sistem video cu experţi de la spitalul central al armatei chineze, ce are sediul la Beijing.

Clădirea are un sistem de ventilaţie specializat, numeroase saloane pentru izolare şi 30 de saloane de terapie intensivă.

Citește și
china spital
Măsuri disperate în China. Dezinfectant împrăştiat cu drona, spitale păzite de armată

Spitalul, cu o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi, a fost construit de 7.500 de muncitori în doar zece zile şi are o capacitate de 1.000 de paturi, potrivit Aljazeera.

China mai construiește un spital în Wuhan dedicat tratamentului pacienților cu coronavirus, ce va avea 1.600 de paturi. Acesta este programat să se deschidă miercuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult