Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hong Kong-ul se confruntă cu al treilea val al pandemiei de coronavirus: „Suntem îngrijorați”

Hong Kong se confruntă cu cel de-al treilea val de coronavirus, după ce s-au confirmat 24 de noi cazuri, dintre care 19 cu transmitere locală.

În urma bilanțului, oficialii susțin că se tem de un focar comunitar major, din cauza faptului că sursa infecțiilor în multe dintre cazuri este necunoscută, transmite scmp.com.

Restul cazurilor locale ar fi legate de posibile grupuri de infecție, dintre care opt la un azil, iar șase în mai multe restaurante.

„Suntem îngrijorați că va fi un focar comunitar major, din cauză că sursele infecțiilor, în multe dintre cazuri, sunt necunoscute. Multe dintre aceste cazuri au vizitat numeroase locuri în timpul perioadei de incubație, ceea ce a făcut ca identificarea acestora să fie dificilă. Cei 24 de pacienți noi au vârsta cuprinsă între 31 și 92 de ani ”, a transmis un oficial.

Nouă cazuri cu transmitere locală i-a determinat pe oficiali să avertizeze populația orașului că se confruntă cu al treilea val al pandemiei de coronavirus.

Citește și
Studenta straina
Sute de studenți străini blocați în România din cauza pandemiei. Cum reușesc să se întrețină

În urma cazurilor nou apărute, un expert din domeniul sănătății a susținut că e posibil să se apeleze la reintroducerea regulilor de distanțare socială.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult