Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gest surprinzător al liderului rus. Putin va asista la căsătoria ministrului austriac de Externe

Vladimir Putin urmează să asiste săptămâna aceasta la căsătoria ministrului austriac de Externe, a anunţat miercuri Kremlinul, relatează BBC.

Liderul rus a fost invitat la nunta șefei diplomației de la Viena - Karin Kneissl. "Da, va fi în trecere în drumul către Berlin", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru Ria Novosti, confirmând informația difuzată de presa austriacă. Putin va efectua o vizită la Berlin pentru a se întâlni cu Angela Merkel sâmbătă.

Consilierul președintelui rus, Yuri Ușakov, a explicat că ministrul Kneissl l-a invitat pe Putin la nuntă în timpul vizitei lui oficiale la Viena în luna iunie."Vom trece pe la ei să-i felicităm", a spus Ușakov.

Kneissl, în vârstă de 53 de ani , se căsătorește cu omul de afaceri Wolfgang Meilinger sâmbătă la o podgorie din Styria, Austria.

Kneissl, independentă, a fost aleasă pentru funcția de ministru de externe de către Partidul Libertății din Austria, de extremă dreapta, al cărui lider este Heinz-Christian Strache.

Partidul Libertății din Austria ar avea legături cu Rusia Unită, cel mai puternic partid din Rusia, în prezent la putere, scrie BBC.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult