Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO. McLaren parcat pe două locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap. Reacția oamenilor

Un australian a stârnit revoltă pe rețelele de socializare, după ce și-a parcat bolidul de lux, în valoare de peste 180.000 de dolari, pe două locuri rezervate persoanelor cu handicap, potrivit 9news.com.au.

Mașina - un McLaren 570GT - a fost fotografiată într-o parcare subterană din Melbourne. Ocupa nu unul, ci două locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.

În plus, potrivit persoanei care a publicat imaginile pe un grup de Facebook din Australia, șoferul a parcat foarte aproape de o mașină care tocmai o persoană într-un scaun cu rotile, încât aceasta nu se mai putea urca înapoi.

„Acest nesimțit:

Citește și
australia coronavirus
Australia prelungeşte cu trei luni decizia de închidere a frontierelor

1. Parcare într-un loc pentru persoane cu dizabilități când nu are handicap.

2. Îndrăzneala de a parca pe 2 locuri pentru persoane cu handicap și de a bloca o altă mașină care, din câte știu, are pe cineva pe un scaun cu rotile care acum nu poate intra în mașină”, este mesajul postat pe Facebook.

O persoană furioasă i-a lăsat șoferului un mesaj în parbriz, iar o alta a aruncat cu mâncare în autoturism.

Managerul parcării a încercat să îi dea de urmă șoferului, însă fără succes. Acesta a făcut demersuri ca mașina să fie ridicată, însă nu este clar dacă acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult