Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO. Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, aliatul lui Vladimir Putin, poartă o haină de camuflaj Louis Vuitton de 2400 de euro

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a avut recent o apariție ... remarcabilă, la o întâlnire cu generalii săi, unde a apărut îmbrăcat într-o jachetă de camuflaj Louis Vuitton, care costă aproximativ 2.400 de euro.  

Întâlnirea militară a avut loc într-o grădină, în jurul unei mese lungi de lemn, unde Kadîrov a stat în capul mesei, îmbrăcat într-o jachetă de camuflaj tip militar, dar cu un brand de lux și un preț pe măsură.

Kadîrov a distribuit imagini de la acea întâlnire, precum și un clip video pe contul său VKontakte, precum și pe Telegram, în care se poate vedea jacheta sa de camuflaj Louis Vuitton.

Detaliile au fost observate de Anton Gerașcenko, consilier al ministrului de interne al Ucrainei, care a distribuit fotografiile pe contul său de Twitter.

Citește și
ramzan kadirov si evgheni prigojin
Kadîrov, dispus să-şi trimită unităţile speciale pentru a înlocui mercenarii Wagner la Bahmut. "E o chestiune de câteva ore"

Gustul extravagant al lui Kadîrov pentru lux și bunăstare este deja binecunoscut și nu reprezintă o surpriză.

CITIȚI ȘI: Adam Kadîrov, fiul de 15 ani al lui Ramzan Kadîrov, poartă un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult