Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Forţele ruse continuă atacul asupra fabricii de oţel Azovstal din Mariupol

Forţele ruse continuă atacul asupra fabricii de oţel din Mariupol şi au capturat parţial două oraşe cheie din prima linie din est, Rubijne şi Popasna, afirmă un think tank de top al apărării din SUA, citat de BBC.

Nu s-au făcut încă progrese teritoriale majore, a adăugat acesta, dar trupele ruse continuă să atace în regiunile populate Harkov şi Herson, mai spune sursa citată.

Un think tank de top al apărării din SUA spune că Rusia şi-a asigurat câştiguri minore miercuri în invazia sa din Ucraina. Institutul pentru Studierea Războiului a raportat câştiguri marginale din asaltul rusesc pe cale aeriană şi terestră asupra oraşului Mariupol, potrivit News.ro. Luptătorii ucraineni din oraşul-port bătut au fost încolţiţi în complexul Azovstal Steel Plant.

Evaluarea zilnică a informaţiilor realizată de think tank a mai constatat că forţele invadatoare au capturat parţial două oraşe cheie din prima linie din est: Rubijne şi Popasna. Nu s-au făcut încă progrese teritoriale majore, a adăugat acesta, dar trupele ruse continuă să atace în regiunile populate Harkiv şi Herson.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult