Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival dedicat oamenilor de zăpadă, în Rusia. CUm arată creațiile unice

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Rusia a fost un weekend perfect pentru a face oameni de zăpadă. Într-un oraş din sud-vestul ţării, localnicii şi-au pus creativitatea la încercare şi au ridicat tot soiul de figurine din omăt.

Festivalul dedicat oamenilor de zăpadă a fost organizat într-un parc, unde şi-au dat întâlnire localnici cu imaginaţie bogată, din mâinile cărora au ieşit creaţii unice.

Participant: "Am construit cel mai creativ, cel mai amuzant și mai remarcabil om de zăpadă, care şi-a făcut loc în peisaj dintr-un 2020 plin de provocări, în noul 2021. Omul nostru de zăpadă este plin de sănătate, fericire și dragoste."

Ajutat de prieteni, un participant a ridicat o gheişă din omăt, iar un altul a finisat un Moş Crăciun. În total, au "răsărit" 25 de oameni de zăpadă, care vor rămâne de pază în parc până la mijlocul acestei luni.

Daria Kurakova, organizatoare: "Toţi oamenii de zăpadă vor rămâne aici în Parcul Uritsky pentru a ne aduce bucurie în noul an. Suntem foarte fericiți că în fiecare an la acest eveniment participă atât de mulţi oameni. Ne place ce se întâmplă aici și suntem bucuroși că a avut loc și a fost popular printre rezidenți".

Citește și
Alimente congelate
Zeci de persoane infectate cu coronavirus în China în urma unui transport de alimente congelate din Rusia

La finalul competiţiei, ajunsă la a treia ediţie, toţi concurenţii au primit diplome şi câte o pereche de mănuşi.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult