Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie dată dispărută, găsită decedată într-un canal de irigaţii din Buzău

Femeia în vârstă de 50 de ani dată dispărută în zona unui canal de irigaţii în noaptea de joi spre vineri a fost găsită decedată de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Autorităţile au fost sesizate cu privire la faptul că Georgeta Morzac, în vârstă de 50 ani, din Merei, ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu ar mai fi revenit. Poliţiştii au demarat de îndată verificări şi activităţi specifice pentru depistarea persoanei dispărute. Totodată, pompierii din cadrul ISU au desfăşurat activităţi de căutare în zona unui canal de irigaţii, unde persoana fusese observată ultima dată, înainte de a pleca de acasă.

"Astăzi, 21 septembrie, în continuarea activităţilor de căutare în vederea depistării femeii de 50 de ani, trupul acesteia a fost descoperit în apă, fiind extras cu sprijinul reprezentanţilor ISU. La o primă examinare, nu au fost constatate leziuni sau semne vizibile ale vreunei violenţe. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului, în cauză urmând a se efectua inclusiv necropsia, pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul", informează IPJ.

Pe timpul misiunilor de căutare, pompierii au fost sprijiniţi şi de un echipaj de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult