Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fanii unui celebru serial de desene animate spun că a prezis depunerea jurământului de către Kamala Harris

Kamala Harris a intrat în istorie miercuri devenind prima femeie precum și prima persoană de culoare care a devenit vicepreședinte al Statelor Unite însă fanii desenelor animate „The Simpsons” au observat și un alt lucru inedit, scrie Insider.

Aceasta a ales pentru ceremonia de inaugurare o rochie violet de Cristopher John Roger, un tânăr designer afro-american din Louisiana, vestimentația fiind completată cu un colier de perle de Wilfredo Rosado, un designer din Puerto Rico, potrivit Vogue.

Fanii „The Simpsons” și-au amintit că într-un episod intitulat „Bart to the Future” (Bart în viitor) difuzat în 2000, o Lisa Simpson adultă este înfățișată drept următor președinte al Statelor Unite și pare să poarte o vestimentație aproape identică.

„Da, tot ce se va întâmpla vreodată a fost deja în 'The Simpsons'. Dar asta e un pic prea pe față”, a scris pe Twitter Phil Hagen. Mai mult, în episodul respectiv Lisa Simpson este aleasă în urma unui mandat de un an dezastruos al magnatului imobiliar Donald Trump.

„Kamala Harris chiar e Lisa Simpson și sunt cu totul pentru asta”, a notat o altă persoană pe Twitter.

Citește și
cross ziare
Un nou simptom al infectiei cu coronavirus a fost anuntat de experti. Cum il recunosti

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult