Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fanii lui Putin poartă tricouri și insigne cu ”Z”, să arate că susțin invazia din Ucraina

Politicienii, activiștii și susținătorii lui Vladimir Putin au început să poarte haine și insigne cu litera „Z”, pentru a-și arăta sprijinul față de invazia Ucrainei.

Însemnele, care sunt în alfabetul latin, nu chirilic, așa cum se folosește în Rusia, au fost văzute pe tancurile și vehiculele militare rusești din Ucraina și au devenit un simbol al invaziei.

 

Potrivit Daily Mail, Russia Today, postul de televiziune al Kremlinului, vinde astfel de produse care susțin invazia Rusiei.

Se presupune că veniturile din vânzări sunt direcționate către o organizație de caritate care sprijină „copiii războiului”.

Citește și
Dozhd, Rusia
Angajații unei televiziuni din Rusia au demisionat în direct, după ce au spus ”nu războiului”

 

Tricourile unisex au fost scoase la vânzare cu 1.190 de ruble (aproximativ 10 euro).

Deputata Maria Butina, care a fost condamnată în SUA în 2018 pentru că a acţionat în calitate de agent străin, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea şi cu colegii în tricouri cu „Z”.

 

”Echipa în sprijinul armatei noastre și al președintelui! Să trecem la treabă, băieți!” - a scris susținătoarea lui Putin.

La rândul său, politicianul Mihail Deliaghin a purtat o insignă la o ședință a Dumei de stat, marcată cu un „Z”.

 

„Acum suntem în război. Da, avem o operațiune specială în Ucraina, dar avem un război cu Occidentul.” - a spus politicianul rus.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult