Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explozie într-o clădire care găzduieşte solicitanţi de azil, în Italia. Sunt 31 de victime

Treizeci şi una de persoane au fost rănite după o explozie, '„probabil ca urmare a unei scurgeri de gaz”, într-o clădire care găzduieşte solicitanţi de azil în centrul Italiei, a transmis, sâmbătă, serviciul de pompieri.  

Un video publicat de pompieri arată părţi ale clădirii cu două etaje din San Lorenzo Nuovo, lângă Viterbo, reduse la moloz după explozia care a avut loc, vineri seara, cu puţin înainte de miezul nopţii.

Brigada de pompieri a precizat într-un comunicat că au avut loc o „explozie şi prăbuşirea parţială” a clădirii, prezentată ca centru de primire pentru solicitanţii de azil, „probabil ca urmare a unei scurgeri de gaz”. După căutările efectuate în timpul nopţii, inclusiv cu ajutorul câinilor, s-a stabilit că 31 de persoane au fost rănite.

O persoană în stare gravă a fost transportată cu elicopterul la un spital din Roma şi este în prezent în comă, conform agenţiei de ştiri ANSA.

Conform ANSA, clădirea era formată din mini-apartamente în care erau cazaţi solicitanţi de azil, în principal bărbaţi, dar şi femei fără copii. A fost deschisă o anchetă privind cauza exploziei.

Citește și
Jabalia
Încă o explozie masivă la tabăra de refugiaţi Jabalia din Gaza. Hamas anunță că „multe persoane au murit”. VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult