Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eurovision 2018. Cântecul câștigător, al Nettei Barzilai, numit ”oribil” de învingătorul din 2017

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, a calificat drept "oribil" cântecul ”Toy”, al Nettei Barzilai, desemnat căștigător la Eurovision 2018, sâmbătă seara.

Declarațiile au fost făcute de Sobral în această săptămâna, înainte de finală, dar este cu atât mai ciudat cu cât artistul portughez i-a înmânat marele premiu cântăreței din Israel, Netta Barzilai, sâmbătă noaptea.

Sobral, care nu obişnuieşte să acorde interviuri, a făcut o excepţie pentru ziarul Publico, care a publicat o discuţie cu învingătorul de anul trecut

Întrebat dacă a ascultat cântecele care aspiră la marele premiu anul acesta, Sobral a mărturisit că a ascultat piesele propuse de Portugalia şi de Israel, cel din urmă vizionându-l ca urmare a unei alerte pe Youtube, însă nu i-a plăcut deloc.

"Youtube m-a obligat să-l văd. Chestii tehnologice. Brusc, Youtube a crezut că mi-ar plăcea să văd cântecul Israelului. Am deschis şi a apărut acea piesă oribilă. Mi-am spus: Youtube, mulţumesc, nu am nevoie de aşa ceva", a comentat Sobral.

Citește și
israel eurovision 2018
Israel a câștigat Eurovision 2018. ”Vă mulțumesc că ați ales diferit”. VIDEO

Şi a precizat: "Din fericire, anul acesta nu sunt obligat să ascult nimic".

În pofida distanţării sale de Eurovision, el a recunoscut că îi datorează "multe lucruri bune" acestui concurs, precum susţinea unor spectacole la festivaluri şi săli de teatru din Spania.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult