Eurovision 2018. Cântecul câștigător, al Nettei Barzilai, numit ”oribil” de învingătorul din 2017

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
eurovision, premiu, lisabona
Getty

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, a calificat drept "oribil" cântecul ”Toy”, al Nettei Barzilai, desemnat căștigător la Eurovision 2018, sâmbătă seara.

Declarațiile au fost făcute de Sobral în această săptămâna, înainte de finală, dar este cu atât mai ciudat cu cât artistul portughez i-a înmânat marele premiu cântăreței din Israel, Netta Barzilai, sâmbătă noaptea.

Sobral, care nu obişnuieşte să acorde interviuri, a făcut o excepţie pentru ziarul Publico, care a publicat o discuţie cu învingătorul de anul trecut

Întrebat dacă a ascultat cântecele care aspiră la marele premiu anul acesta, Sobral a mărturisit că a ascultat piesele propuse de Portugalia şi de Israel, cel din urmă vizionându-l ca urmare a unei alerte pe Youtube, însă nu i-a plăcut deloc.

"Youtube m-a obligat să-l văd. Chestii tehnologice. Brusc, Youtube a crezut că mi-ar plăcea să văd cântecul Israelului. Am deschis şi a apărut acea piesă oribilă. Mi-am spus: Youtube, mulţumesc, nu am nevoie de aşa ceva", a comentat Sobral.

Şi a precizat: "Din fericire, anul acesta nu sunt obligat să ascult nimic".

În pofida distanţării sale de Eurovision, el a recunoscut că îi datorează "multe lucruri bune" acestui concurs, precum susţinea unor spectacole la festivaluri şi săli de teatru din Spania.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO